Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nicholas Kirkwood x Samsung

Door Michael op 06.11.2013

Dat smartphones ondertussen van technische snufjes zijn uitgegroeid tot true fashion statements hoeven jou vast en zeker al niet meer komen vertellen. Geen wonder dan ook dat modeontwerpers zich geregeld eens toeleggen op het ontwerpen van een case voor jouw slimme telefoon.

Zo ook Nicholas Kirkwood, shoe designer die bekend staat om z'n gebuik van zigzagpatronen, ook wel chevron genoemd. Van z'n cutie pumps met lage blokhakjes dromen wij al jaar en dag, en nu kunnen we ook het hoesje dat-ie ontwierp voor de Samsung Galaxy Note 3 aan onze wishlist toevoegen.

De cover, die overigens werd voorgesteld op de Londense modeweek - très fashion ineed - is verkrijgbaar in 2 kleuren: White & Black en Black & White en is de 1ste in een reeks accessoires die Samsung en Kirkwood samen op de markt zullen brengen.

“Tijdens het ontwerpen heb ik geprobeerd om iets te maken dat zowel de kwaliteit van Samsung weerspiegelt als de kunst die in mijn creaties voor de Londense modeweek verwerkt is" - aldus Nicholas Kirkwood -

Met deze collab wil Samsung onder de aandacht brengen dat technologie steeds meer verweven zit in de creatieve processen van modeontwerpers en kunstenaars, zowel als katalysator als ondersteunende kracht. Fine by us, zolang dat zo'n leuke hoesjes oplevert.

Foto's © Samsung en Nicholas Kirkwood.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded