Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

C&A + Pink Ribbon

Door Tiany op 06.11.2013

C&A werkt dit jaar voor de 2de keer samen met Pink Ribbon, de organisatie voor vrouwen met borstkanker. Waar het kledingmerk vorig jaar nog 2 gelimiteerde T-shirts ontwierp voor het goede doel, is de opzet dit jaar iets anders. De hoofdrolspeler in de nieuwe actie? Een knalroze winkeltas!

Omdat C&A heeft vastgesteld dat vrouwen het grootste deel van hun publiek uitmaken - niet zo gek voor een modeketen - vindt het merk het essentieel dat vrouwen van alle vormen en maten, stijlen en leeftijden bij hen terecht kunnen. Om die lijn verder te zetten, besloten ze om samen te werken met Pink Ribbon, om zo de strijd tegen borstkanker te steunen.

Het opzet dit jaar? In alle C&A winkels kan je momenteel knalroze winkeltassen krijgen, met het welbekende Pink Ribbon-lintje. Als je tot woensdag 13 november gaat winkelen met deze tas, krijg je een stempeltje en wordt de barcode op de zak gescand. Vervolgens krijg je de keuze: ofwel hou je het gespaarde bedrag voor jezelf en krijg je korting op je aankoop, ofwel schenk je het bedrag aan Pink Ribbon. Wij moeten de 1ste nog tegenkomen die z'n korting opeist...

Belangrijk weetje: bij elke aankoop en elk stempeltje verhoogt het bedrag dat aan de barcode vasthangt. Geef de tas dus vooral door aan je zus, mama, of vriendin, om het bedrag voor Pink Ribbon groter te maken! Shoppen voor het goede doel: Belmodo approves.

Foto's © Facebookpagina C&A.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded