Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up in Parijs: Louis Vuitton et l’Aventure

Door Tiany op 04.11.2013

Als je dit najaar nog een tripje naar Parijs gepland hebt - of een excuus zocht om dat alsnog te doen - dan hebben we goed nieuws voor jullie! Louis Vuitton heeft namelijk een pop-up shop geopend in de modehoofdstad om hun assortiment reiskoffers in de verf te zetten. Als je dus al lang lonkt naar zo'n Monogram tas of koffer, dan kan je een uitgebreide selectie gaan bewonderen in Parijs.


Dat is natuurlijk niet alles: de shop biedt ook een paar speciale diensten aan. Zo kan je er gebruik maken van alle customizing tools als je een koffer bestelt; als je bijvoorbeeld je eigen initialen er wil laten opzetten, ben je hier aan het juiste adres. Als je al de trotse eigenaar bent van zo'n beauty, kan je hem hier laten herstellen door de expert craftsmen van Vuitton. Daarnaast zijn er ook regelmatig demonstraties te zien onder het motto "The Art of Packing". Grappig detail: Monsieur Louis Vuitton begon zijn carrière ooit als clothes packer. Als je wil dat de binnenkant van je nieuwe koffer er even slick en exclusief uitziet als de buitenkant, dan moet je hier zeker even blijven hangen.


De shop werd ontworpen in samenwerking met Tyler Brulé, de hoofdredacteur van Monocle, en moet een eerbetoon aan de kunst van het reizen zijn. Naast de tassen en koffers van het merk en een kleine collectie outfits voor wereldreizigers, zal je er ook een exclusieve reeks van 26 postkaarten kunnen vinden, die ontworpen zijn om mensen aan te moedigen om te reizen. Op avontuur met Vuitton, ga na, het klinkt toch absoluut niet slecht...

De pop-up shop L'Aventure kan je nog tot dinsdag 31 december vinden aan de Avenue Montaigne. Meer info vind je op de website van het merk.

Foto's © Louis Vuitton.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded