Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Coveteur x Tommy Hilfiger Tailored

Door Michael op 31.10.2013

Hoewel je The Coveteur wel al eens op Belmodo zag passeren, verkondigden we nog niet officieel onze hartstochtelijke liefde voor deze blog. Shame on us, want dat ze toch echt wel briljant zijn, bewezen ze nog maar eens met hun collab met Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger Tailored, Tommy’s lijn met premium quality menswear zocht een leuke manier om zowel z’n sartorial traditie als moderne twist onder de aandacht te brengen. Enter, The Coveteur.

Het team, bestaande uit ontwerpster Erin Kleinberg, styliste Stephanie Mark en fotograaf Jake Rosenberg portretteerde 5 Europese stijliconen in hun eigen stek, wearing Tommy Hilfiger Tailored, uiteraard.

De style-savvy mannen in kwestie zijn Italiaans architect Fabio Novembre, London-based blogger Matthew Zorpas, Franse auteur en oprichter van creatief agentschap La MJC Michael Dupouy, Duitse redacteur en stylist Götz Offergeld en Nederlandse acteur Barry Atsma.

“These ambassadors were selected because they embody the collection’s key elements: creativity, individuality, and a fresh, youthful spirit - all with a preppy twist” - zegt Tommy Hilfiger -

We krijgen een kijkje in de enviable garderobe van de ambassadeurs, zien hoe zij de Tailored collectie dragen op het kantoor en op feestjes & lezen over hun diepste stijlgeheimen.

De fotosessies en interviews met Fabio Novembre, Matthew Zorpas en Michael DuPouy zijn al te bewonderen op The Coveteur. Götz Offergeld en Barry Atsma volgen binnenkort. En wij? Wij zijn alvast stapelverliefd op each and everyone of these stylish gents.

Foto's © The Coveteur.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded