Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olsen Twins: een style update

Door Lien op 31.10.2013

Lang geleden dat we de Olsen Twins nog als inspiratie-iconen spotten in onze oneindige lijst aan weblectuur, maar niet getreurd Mary-Kate & Ashley ... Wij blijven fans van het 1ste uur!

Daarom werd het grondig tijd voor een snelle stijlupdate van de 2 modeprinsesjes, want yes oh yes: de zusjes zijn nog steeds stylish as ever!


key voor een rasechte Olsenlook? Investeer in een designer zonnebril en een goede (lees: dure) croco-tas, they'll last you a lifetime ... Verder combineer je je meest effortless items met een paar sjieke loafers of comfy sandalen. En zwart, héél veel zwart. Niiice!


Even megastylish de hond uitlaten? No problemoooo!


Vraag jij je intussen trouwens ook al stevig af waar ze die geweldige instap-loafers hebben gescoord? Je hoeft het helemaal niet ver te zoeken: ze komen uit hun eigen collectie, The Row! Toch handig, zo designer zijn ...

Als jij ze zelf wilt scoren, moet je spijtig genoeg wel nog even geduld hebben, 'cause they'll only hit the stores in spring 2014 ... Ach ja, meer tijd om te kwijlen en de voor- en nadelen van een aankoop te analyseren, zeker? Het leven is maar hoe je 't bekijkt, nietwaar?En en en, wat vinden jullie van de 2013-versie van de Olsens? Ik ben alleszins grote fan: comfy kleren, statement shoes en absolute droomaccessoires! Alleen aan hun nieuwe go-to wetlook hairstyle moet ik toch nog even wennen ... Oeps.

Alle foto's © olsensobsessive.net & justjared.com.

page loaded