Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Baroness O. ontwerpt mini-sweatercollectie

Door Tiany op 31.10.2013

Webshop/designblog Baroness O. kende je vast al - if not, check dan zeker het Belmodo artikel Baroness O. - maar wist je ook dat de zusjes Line en Anne Van Assche as of now hun eigen sweatercollectie verkopen?

Toegegeven, met 2 modellen voor vrouwen en 2 voor mannen is 'Jacky', want zo heet de collectie, vrij bescheiden, maar errug mooi is-ie wel! De ontwerpen zijn strak en grafisch, een leuke combi van design en mode.

“Na al die jaren bloggen over de ontwerpen van andere mensen ben ik heel blij met de allereerste Baroness O.-collectie. Ik ben zelf helemaal zot op sweaters en vooral gecombineerd op een rok, maar ik vond tot nu toe geen geschikt model dus het idee om er zelf een te ontwerpen was snel geboren” - Dixit Anne Van Assche.

Nicely done, zeggen wij. En we zetten die met het zwarte kruisje op de ellebogen al meteen op onze 'ik wil'-lijst. Ben jij ook helemaal weg van het minimalistische ontwerp van deze truien? Check dan zeker eens de shop - die overigens op dinsdag 29 november 1 jaar bestond, hoera! - want daar vind je meer van gelijkaardig moois.

De sweaters zijn te koop voor € 75,- bij Baroness O. natuurlijk!

Foto's © Baroness O.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded