Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Bosworth x Topshop collectie

Door Kim op 30.10.2013

Kate Bosworth en Topshop zijn geen vreemden voor elkaar, de blonde actrice en het Britse high-street merk werkten namelijk al eerder samen aan een festivalcollectie deze zomer - lees er meer over in het Belmodo artikel Kate Bosworth x Topshop. Deze collectie was ook 1 van de meest succesvolle samenwerkingen voor Topshop, want Kate's ontwerpen waren binnen de aantal uren online uitverkocht.

Voor deel 2 zien we de meer minimalistische kant van Kate, met een flinke dosis rock-chic erin verwerkt. Denk lederen broeken, zilveren T-shirts die je nooit hoeft te strijken en jassen met een simpele maar strakke snit.Bosworth zegt dat de collectie veel van haar persoonlijke stijl reflecteert en dat wit de perfecte kleur is voor de herfst. Aldus de actrice:

"The collection is a true extension of my personal aesthetic, a mix of feminine and masculine with neat, clean lines. I love the white leather pieces all worn together – the coat over the skirt with the simple white leather V-neck and fold-over clutch to finish. White is extremely chic, especially for autumn."

Onze favoriet is alvast de shearling zilveren jas, wat is die van jou? Shop de Kate Bosworth x Topshop collectie hier.

Alle foto's © Topshop.

page loaded