Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bloggers Outreach Photoshoot powered by Belmodo: het verslag

Door Tiany op 30.10.2013

Omdat de Antwerpse modeafdeling dit jaar 50 kaarsen uitblaast, organiseerde Antwerpen Toerisme & Congres en Toersime Vlaanderen het Bloggers Outreach project. 3 dagen lang ontdekten de bloggers from all over the world Antwerpen als modestad tijdens een fashion reis vol verrassingen, bezoeken aan Belgische merken, shopping trips en veel meer. Via Instagram kon je de bloggers volgen met #fashionantwerp, check check check it out


Instagram © anna_brain & passionsforfashion

En yesss, Belmodo was op de slotavond van deze 3 dolle dagen aanwezig! We organiseerden de Photoshoot powered by Belmodo. Vorige week gaven we de aller-aller-allerlaatste blogger seat voor dit event weg. Vele Belgische modebloggers wilden deze to-die-for plek, maar helaas kon maar 1 meegenieten van de internationale blogger's scene in Antwerpen. De Belmodo winnares mocht een avondje socializen met grote bloggers & Antwerpse fashion ontdekken. The lucky 1 was Kara Kankilic van I like dresses! Kara blogt al enkele jaren over, what did you think, kleedjes! Voor haar dé uitgelezen kans om de pro’s in dit vak om tips & tricks te vragen. Daarnaast mocht zij voor de lens van fotograaf Dirk Alexander haar beste pose striken!


Instagram © bartabacmode &  stylescrapbook

Naast gezellig klinken en drinken, konden de bloggers zich stylen in ontwerpen van Belgische designers als Tim Van SteenbergenCaparaDevon Halfnight LeflufyBeen by D'HeygereWeberHodelFeder, Wim Bruynooghe, Maureen Declercq, hui-hui, Izumi Hongo, Cédric Jacquemyn en Minju Kim. Keuze genoeg om er een eigen twist aan te geven. Na een hair & make-up passage zorgde dit concept voor pretty fashion foto's! Zo ging team Spain voor de ontwerpen van Devon Halfnight Leflufy. Meet bloggers Gabriel & Miguel van Cup of Couple. En de lovely ladies Silvia van Bartabacmode en Ester van Miarmarioenruinas. Ook de Minju Kim for H&M collectie was very wanted, check Minju Kim herself samen met Japanse blogster van Fashionsnap mét matching Delvaux handtas.

Onze eigenste Belmodo Kirilove was te spotten in zowel een Minju Kim jas en Wim Bruynooghe broekpak als een Capara outfit met de lovely WeberHodelFeder shoes.

Parsnipsuk Yu Masui ging crazy in de Been by D'heygere pineapple outfit, Fashionsnap Mio Komura freewheelde op Essentiel sneakers terwijl Dandydiary gingen voor een duistere look in alle eenvoud. Andy van Style Scrapbook ging voor de ontwerpen van designer Tim Van Steenbergen. Kant en leder, always a good idea! Ook onze Belmodo winnares Kara wist een kleedje te strikken van Tim Van Steenbergen en accessoires van Ek Thongprasert.

Een geslaagde avond met een extreem hoog fashion gehalte en uiterst aangename peeps. We are totally ready for edition n°2!

page loaded