Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bella Freud x Barbour

Door Angelique op 30.10.2013

Barbour, good ol' British brand dat bekend staat om z'n regenjassen en plattelandskledij, sloeg de handen in elkaar met Bella Freud, achterkleindochter van psychoanalist Sigmund én eigenares van het gelijknamige knitwearlabel dat onder andere Kate Moss en Alexa Chung tot zijn fans mag rekenen. Onze oren zijn alvast gespitst!

Voor een capsulecollectie van 6 truien, liet Freud zich inspireren door haar jeugdjaren in de British countryside. En wat blijkt? Een kindertijd gevuld met ravotten in de bossen in East Sussex levert very cute dieren- en bloemendessins op.

“Toen Barbour me benaderde om samen met hen aan een breigoedcollectie te werken, vroeg ik me af wat voor motieven het best zouden passen als emblemen voor het merk. De gestileerde afbeeldingen van dieren en planten van op het platteland leken me perfect. Het resultaat is modieus en vooral erg prettig om te dragen” - aldus Bella -

We agree, want de cosy knits zien er ideaal uit om al loungend onze zondag door te brengen of om op zaterdag mee te flaneren door de stad. Naast aansluitende modellen en een sportieve hoody zitten er ook enkele oversized truien in de collectie. Hieronder zie je alle stuks.

1. Falcon € 129,-
2. Daffodil € 149,-
3. Rabbit € 179,-
4. Lavender € 129,-
5. Moonlight € 149,-
6. Lambs € 149,-

De collectie is te koop bij geselecteerde Barbourwinkels en -dealers.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded