Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wanted: fluffy pink coats

Door Loes op 29.10.2013

Ik weet al een halfjaar hoe ik de winter wil doorkomen. De show van Carven op Paris Fashion Week heeft me doen kwijlen en met dank aan Aline’s artikel The Carven Coat Obsession werd  het alleen maar erger. I need a fluffy pink coat. NOW.

Ik moet (en zal!) mezelf hullen in een gigantische suikerspin deze winter. No matter what. De Carven coat is niet voor niets de grote hit deze winter. Er is alleen 1 klein probleempje … er heeft zich nog steeds geen sugar daddy aangemeld aan mijn adres. *Sad face*. De vacature staat wél nog steeds open, just saying. Tot die tijd ging ik op zoek naar goedkopere alternatieven. De buit was helemaal niet slecht. Kom maar hier met al die roze donsjes!

It’s so fluffy I’m gonna die


Links: € 115,- en rechts: €103,-  © Topshop

1st stop? Topshop! Ze hebben 2 b.e.a.u.t.i.f.u.l exemplaren in hun collectie zitten die absoluut voldoen aan het zuurstokgehalte dat ik in gedachte had.

De 1ste is een langer model en heeft pluizige haartjes die je aaibaarheidsfactor per direct verhogen. Het andere model is er 1'tje waarin je jezelf zonder twijfel een troetelbeer mag noemen. In ieder geval zijn ze beide too cute to handle!!

Zara goes pink


Links: € 199,- en rechts: € 69,95 © Zara 

Op 1 winkel kunnen we altijd rekenen als het gaat om low budget trends shoppen: Zara. They will never let us down. Dus uiteraard hebben ze ook een groot aanbod pink coats die mijn hartje sneller doen slaan.

Zweer je bij minimalisme maar wil je het strenge karakter doorbreken met een vleugje roze? Deze jas heeft de perfecte pasvorm en een dramatische lengte. SCORE.

Of vind je lange jassen eerder vervelend en onhandig? Dan is dit korte model echt iets voor jou. Très chique maar nog steeds met een girly twist.

Crème de la crème


Links: £ 100,- en rechts: € 99,95 © River Island en Zara 

Ben je niet zo’n girly girl? Ga dan voor een crèmekleurige variant. Bij River Island hebben ze een prachtexemplaar: oversized, grote revers en een fluffy stofje. Ofwel 1'tje van de TRF-collectie van Zara. In deze jas wil je wonen, zonder twijfel! Hij is niet voor niets de zachtste van ze allemaal.

Strawberry of stoer?


Links: € 121,30 en rechts: € 155,- © Asos en Urban Outfitters 

Asos zorgt voor weer een mooie variant in een strawberry tint roze. Perfect voor iedereen die mooier staat met fellere kleuren in plaats van pastels. En natuurlijk 1 van mijn favoriete winkels om af te sluiten: Urban Outfitters. Pink met zwarte details die de jas net iets stoerder maken dan de rest. Ik heb die van mij gevonden! Welke vind jij het tofste? 

page loaded