Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Blonde Salad for Superga

Door Aline op 29.10.2013

Obsessed. That's my current mood. Ik ben namelijk helemaal wild van de 2de collab van blonde beauty Chiara en Italian sneaker brand Superga

In juni kwam de 1ste lijn van Ferragni voor Superga op de markt, een aantal kanten sloefjes in snoepjeskleuren. Ik geef toe, niet zo mijn dada, maar gisteren, op maandag 28 oktober 2013, kwam haar 2de lijn van Superga's uit. Aaaah & it was love at 1st sight... Swoon!

2 modellen, 3 prints


Speciaal voor het Italiaanse Superga ontwierp onze Italiaanse beauty 2 modellen in 3 verschillende prints.

Het 1ste model is in feite de klassieke Superga revisited: geen kleurtjes, maar een harig pelsje in leopard of camo. De camouflage Superga is trouwens mijn absolute favoriet... SIGH!


Model numéro due is een platform modelletje, met een zool van 4 centimeter en zwarte crocoprint. Helemaal on trend met de flatforms die deze winter nog meer aanwezig zullen zijn dan vorige seizoenen. 


Je koopt de schoentjes vanaf nu online op de Superga website voor € 99,-.

Helaas staat er (momenteel) geen 40 online ... Dat maakt het uiteraard makkelijker voor mijn portemonnee, maar ik frons toch lichtjes mijn wenkbrauwen ...

Schoenmaat 40 is toch een aanvaardbare maat? Of sla ik de bal nu volledig mis? 

page loaded