Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paule Ka is a moviestar

Door Tiany op 29.10.2013

We schreven eerder al over het prachtige lookbook van ons favoriete Parisienne-merk, maar nu hebben we iets speciaals voor jullie! Paule Ka is al een tijdje actief op het wereldwijde web. Naast hun eigen website en online shop kan je hen ook vinden op al je favoriete social media. Tip: hun Instagram-feed is een aanrader voor iedereen die wel eens een kijkje achter de schermen en into the mind of the designer wil.

Bij de winterollectie hoort, naast de prachtige beelden, ook een filmpje, gemaakt door Venetia Scott. Hier krijg je de rasechte Paule Ka-vrouw te zien: sterk, elegant, stijlvol en zelfverzekerd. And very French. Wij kunnen daar niks tegenin brengen en daarom kan je exclusief bij ons het filmpje al bewonderen!

De wintercollectie van Paule Ka had ons hart al gestolen, maar nu hebben we helemaal zin om perfect opgemaakt en gekleed in hun elegantste jurk ergens van een marble staircase af te schrijden. Warning: het kijken van dit filmpje kan gelijkaardige symptomen veroorzaken!

Voor meer info over de wintercollectie van Paule Ka kan je terecht op hun Facebookpagina en hun website. Veel kijkplezier!

Foto's © Paule Ka.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded