Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw van Xandres: Costum’elle

Door Tiany op 29.10.2013

Dat kostuums op maat voor mannen all the rage zijn de laatste tijd, is je waarschijnlijk wel bekend. Maar wist je al dat dankzij Xandres ook ladies nu makkelijk kunnen genieten van de luxe van een maatpak?

Yes, je hoort het goed: met Xandres' nieuwste collectie Costum'elle kan je een tweedelig pak kopen dat niet alleen stylish en klassiek is, maar ook helemaal aangepast aan jouw body.

“Met Costum’elle willen we een antwoord bieden op de noden van verschillende types vrouwen. Van de business woman tot de classy city girl op een hippe cocktail party. Van jong tot oud. Van maatje 34 tot 46” - zegt Isabelle Santens, gedelegeerd bestuurder bij Andres -

En of ze dat doen! Om het ons makkelijk te maken, ontwierp Xandres alvast verschillende modellen van blazers en broeken, die onderling combineerbaar zijn. Zo kan je makkelijk ontdekken welke shape jou best past. Eens gekozen, is het tijd voor de fitting. Neepjes, inkortingen en aanpassingen worden op je lijf gemaakt. Bovendien worden je maten bewaard, voor mocht je nog een 2de kostuum willen bestellen.

Klinkt al goed? Well, there's more where that came from! Zo kan je je blazer laten afwerken met je initialen of naam op de binnenzak, kies jij zelf de stof, de knopen en het type kraag én kan je bovendien ook een bijpassend hemd op maat laten maken.

Wij zijn alvast dol op het idee. Niets zo stylish en sexy immers, als een vrouw in een well-fitted tux. Ook actrice en gezicht van Costum'elle Barbara Sarafian is het daarmee eens.

“Een mannenpak, al dan niet gecombineerd met een diep decolleté en high heels … Er is niets zo verleidelijk. Het beeld van Cathérine Deneuve in een smoking blijft in mijn ogen het summum van elegantie” - aldus Barbara Sarafian -

De productietijd voor een maatpak is 3 weken en voor een blouse 2 weken. Het kostenplaatje bedraagt € 500,- voor een pak en € 139,- voor een blouse. Een Costum'elle corner vind je nu al in de Xandres winkels in Brussel, Gent en Antwerpen en vanaf december ook in Hasselt.

Foto's © Xandres.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded