Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion tegen borstkanker: Tommy Hilfiger + BHI

Door Angelique op 27.10.2013

Wat krijg je als je de volgende ingrediënten mixt: 2 supermodellen, het meestermerk van de American preppy style, en Breast Health International, een ngo die zich specialiseert in onderzoek naar en preventie van borstkanker? Het juiste antwoord is: een very gorgeous handtas!

Voor wie niet helemaal kan volgen: Tommy Hilfiger verlengt, voor het 7de jaar op rij, zijn samenwerking met BHI. Zoals in de voorgaande jaren ontwikkelde het merk een limited edition handbag, waarvan de volledige winst gedoneerd wordt aan het onderzoek tegen borstkanker. En die supermodellen? Wel, de handtas van dit jaar kreeg een campagne met Naomi Campbell én Claudia Schiffer. That's a lot of starpower!

De campagne werd geshoot door Patrick Demarchelier, een fashionicoon aan de andere kant van de lens. Vooral Naomi Campbell was erg gelukkig om gevraagd te worden voor deze campagne: ze heeft zelf gezien hoeveel druk de ziekte op een gezin kan leggen toen haar moeder borstkanker kreeg, en is een grote bewonderaar van het werk van BHI.

Als je nog meer incentive nodig had: de tas is de perfecte aanvulling voor je wintergarderobe. Stijlvol donkerblauw met vrolijke rode accenten, en de perfecte maat om al die pesky winterextra's in op te bergen - dat levensnoodzakelijke paar handschoenen of die knuffelige sjaal kan je er probleemloos in kwijt, naast al je andere dagelijkse essentials. Op modebewuste wijze de wereld een klein beetje beter maken: what's not to like?

De handtas is geprijsd aan € 299,99, waarvan er € 100,- naar BHI gaat. Je kan deze beauty vinden in een aantal geselecteerde boetieks, en op de webshop van Hilfiger zelf.

Foto's © Tommy Hilfiger.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded