Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

House of Holland x Topshop

Door Astrid op 26.10.2013

Tight lovers spits jullie oren want Henry Holland en Topshop slaan de handen in elkaar voor een exclusieve capsulecollectie.


© www.vogue.co.uk


© www.starstyle.com

Je spot de kousen van House of Holland al van mijlenver en dat is met deze collectie niet anders. Je kiest uit palmbomen, dollartekens of de letters van de oogarts die ‘Stop staring at my legs’ spellen. Altijd lachen met die Henry! Nu nog wachten op het legertje celebs die met hun House of Holland x Topshop nylons gespot zullen worden. We weten immers al langer dan vandaag dat o.a. Jessie J, Ellie Goulding & Pixie Lott huge fans zijn van mister Holland.  


© www.vogue.co.uk

Het leuke van de - ondertussen haast iconische - House of Holland kousen is dat je in no time een volledig nieuwe outfit hebt … voor maximum £ 25,-! Ik hou alvast m’n ogen open maar mijn House of Holland favourite zal toch altijd, altijd, altijd de Mesh Super Suspender zijn!


© januaryskyy.com

De collectie is binnenkort verkrijgbaar in Topshop winkels en gelukkig ook gewoon online

Page icon © www.thespeakersagency.com.

page loaded