Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Campaign we love: Chloé Belle voor VILA

Door Tiany op 26.10.2013

Deense highstreetketen VILA heeft een nieuw gezicht, genaamd Chloé Belle. Dat er dan toch waarheid schuilt in de Latijnse spreuk 'Nomen est omen', bewijst dit Argentijnse model met glans, want mooi is ze alleszins.

De beauty woont afwisselend in Madrid, Parijs en New York, défileerde voor 's werelds grootste fashion labels, was recent te zien in Marie-Claire en Elle én deed een campagne voor Emporio Armani.

“Bij Vila hebben we 3 verschillende lijnen;  Feminine, City and Pure. Chloé is perfect voor alle 3. Ze heeft zelfvertrouwen en is tegelijkertijd verfijnd en speels” - aldus Kenneth Holm Nørgaard, marketing manager van VILA -

Wij vinden niet alleen het model zelf, maar ook de campagne très geslaagd: streetstyle-ish beelden gemixt met de old-fashioned glamour van grote trappen en rijzige deuren. Perfecte setting voor de city-proof kledij van VILA

Bekijk hieronder ook het campagnefilmpje!

Foto's © VILA.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded