Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton en Sofia Coppola voor Le Bon Marché Rive Gauche

Door Tiany op 25.10.2013

Modehuis Louis Vuitton én regisseur Sofia Coppola én Parijse department store Le Bon Marché Rive Gauche? Oh-oh, we feel a brilliant collab-explosion coming up!

En ja hoor, een explosie kan je het wel noemen, al is het er dan eentje van creativiteit, kleur en fun. Maar vooraleer we onszelf voorbij lopen, vertellen we even waarover het gaat. Remember de SC Bag die Sofia Coppola in 2009 voor Louis Vuitton ontwierp? Nou, die krijgt er een kleiner zusje én een limited edition broertje bij.

Je hoort het goed: de SC komt er nu ook in mini-uitvoering met langere schouderband, zodat je'm als cross-body bag kan dragen en dat onder de naam BB. Bovendien komt de BB in enkele fijne nieuwe kleurtjes als Blue Canard, Violet en Clementine.

Over het limited edition broertje dan. Dat is exclusief te koop bij Le Bon Marché Rive Gauche - niet toevallig Coppola's favoriete winkel in de Franse lichtstad - en kreeg een kobaltblauwe look met fuchsiaroze randjes. Cuuuute!

Ter ere van de lancering van beide nieuwe it-bags kregen Coppola en LV trouwens vrijspel in de etalages van het grand magasin Parisien.

"I wanted the windows to reflect things I liked and this idea that the bag is a gift you get yourself, something fun, where you get to express your feminine side" - zegt Sofia Coppola.

Het resultaat, dat nog te bewonderen is tot zaterdag 26 oktober, is ronduit spetterend! Glanzende ballonnen, glossy kersen,  gigantische pioenen, een schattig hertje, neonlichten en Louis Vuitton’s logo in het goud: this is better than Disneyland - nou, of toch bijna!

Foto's © Louis Vuitton.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded