Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Rosada #fallinlove shopping trip

Door Tiany op 23.10.2013

De Rosada Fashion Outlet regram wedstrijd is afgesloten en de winnares gekozen. De #fallinlove moodboard werd massaal door jullie regrammed! Waarvoor een dikke merci, but we only had 1 lucky bastard en dat was Sid Peeters! Zij is de voucher van maar liefst € 500,- in het gezelschap van Belmodo gaan spenderen tijdens een gezellig bezoek aan Rosada Fashion Outlet!

Wat koop je met € 500,-? Blijkbaar alles behalve broeken! grin Sid, heeft een enorme crush op boyfriend-jeans. Zo heeft ze er wel een 10-tal van in haar klerenkast liggen. Dus Sid, no jeansbroeken for you!

Met wat wilskracht en mental support van ons verlegde Sid haar aandacht en werd het sneaker time! Kleuren kiezen was een moeilijke opdracht, zeer moeilijk. En kiezen is (in dit geval) verliezen, toch? Dus dan maar alles wat leuk is kopen grin!

 

 

Favo item van de dag: een Schots geruite jas van Esprit. Met deze topaankoop ziet ze er niet alleen fab uit, maar is ze ook herfstklaar. In deze win-win situaties mag je niet meer twijfelen maar moet je gewoon kopen and so she did … En een nieuwe jas vraagt om een leuke sjaal, beanie & handschoenen, toch? Accessoires, dubbel check! Na 3 uur hard labeur, want draai het of keer het zoals je wil winkelen blijft een work-out op zich, tijd voor een welverdiende pauze!

 

 

 

 

En no shopping spree zonder 1 beauty stop ... of 3! Een vrouw kan nooit genoeg lekkere geuren in huis halen. Sid kocht de Lady Million van Paco Rabanne, über vrouwelijk en subtiel. Ook de make-up afdeling werd niet gespaard. Een lipstick meer of minder kan nooit kwaad wink


 

 

Rosada Fashion Outlet heeft voor iedereen wat wils en het zijn allemaal outlet winkels! Whohoo! Sid was meteen verkocht en wij ook. Wij komen ongetwijfeld nog eens terug! Roosendaal is slechts 30 minuten vanuit Antwerpen én de winkels zijn ook open op zondag. No more lazy sundays maar shop sundays vanaf nu! Check alvast de website.

Wij bij Belmodo zijn altijd super happy dat we onze Belmodo lovers kunnen trakteren op leuke prijzen! Blijf zeker meedoen op onze wedstrijdpagina en wie weet ben jij onze volgende lucky bastard wink. Sid ging alvast naar huis als 1 happy Kid met een nieuwe garderobe, geniet ervan!

 

page loaded