Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Understated bling van Nayes Stones

Door Tiany op 21.10.2013

Op zoek naar juwelen die modern, fashionable, en net dat beetje anders zijn? Neem dan zeker eens een kijkje bij Nayes Stones, de juwelenlijn van de Belgische ontwerpster Nathalie Schayes. De collecties zitten vol minimalistische lijnen, geometrische vormen en ander fraais - en allemaal lekker betaalbaar. Wij zijn in elk geval fan van de pure, elegante stukken!


De ontwerpster, met een wolkjesketting uit haar eigen collectie.

De nieuwe collecties voor dit najaar werden SKIN en SLANG gedoopt. SKIN bestaat uit armbanden en ringen in geperforeerd zilver en goud en wil zo een spel van texturen creeëren met - je kan het al raden - de huid die eronder zit. SLANG is dan weer een ode aan het jaar van de slang, die voor Natalie symbool staat voor onsterfelijkheid. Vooral de superminimalistische ring met diamantjes vinden wij een topper - al roept de collectie bij ons eerder herinneringen op aan die andere, overbekende Snake...


De juwelen van Nayes Stones kan je vinden op Natalie's eigen webshop, bij Lella L en Famousbox, en in een aantal multimerkenwinkels.

Foto's © Nayes Stones.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded