Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jani Kazaltzis x JBC

Door Michael op 21.10.2013

Nog maar net werd de Alice Temperley for JBC collectie gelanceerd, of de Belgische modeketen laat alweer een nieuwe collab op ons los. Deze keer zijn het de mannen die hun hartje kunnen ophalen, want tv-stylist Jani Kazaltzis ontwierp voor hen een kleurrijke en makkelijk combineerbare capsulecollectie.

De collectie bestaat uit comfy stuks voor dagelijks gebruik, maar ook enkele gekledere stukken, zoals een zwart smokingjasje. Wij houden alvast van de kleurenvlakken, de vlinderdasjes en de wollen blazer met opstaande kraag - volgens ons een echte klassieker!

“Alle mannen hebben wel al effen basisstukken in hun kleerkast, terwijl de trends vooral om motieven draaien. Daarom heb ik gekozen voor truien met grafische kleurenvlakken. De kleuren zijn wel heel mannelijk. Ook door te werken met zwaardere naden bij de hemden oogt het geheel vrij stoer." - dixit Jani Kazaltzis

Voor de designs baseerde Kazaltzis zich op z'n eigen wardrobe en zijn ervaring als stylist, uiteraard. Met z'n collectie wil hij vooral mannen aanspreken die graag verzorgd, maar toch relaxt gekleed gaan.

De herencollectie van Jani zal verkocht worden in alle JBC winkels, vanaf woensdag 30 oktober 2013. I'll be shopping @ JBC!

Foto's © JBC

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded