Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beckham + Breitling + Bentley

Door Koen op 21.10.2013

De collab van Bentley en Breitling bestaat ondertussen al weer 10 jaar, en dat wordt in stijl gevierd met een nieuwe ambassadeur. Dit keer zal niemand minder dan David Beckham het gezicht van de horlogelijn zijn. Onder de slogan: "The essence of Britain. Made in Switzerland by Breitling." Elegantie, luxe, klasse en originaliteit, overgoten met een very British sausje: daar zeggen wij geen nee tegen.

De campagne, geshoot door Anthony Mandler - in de Californische woestijn, no less - moest Beckham neerzetten als een moderne held. Of ze daarin geslaagd zijn, mag je voor jezelf uitmaken, maar wij vinden de broody foto wel erg ab fab. Bekijk zeker ook eens het making of-filmpje!

Beckham zelf is in elk geval erg blij met de samenwerking. Hij is namelijk een grote bewonderaar van Breitling's vakmanschap, en was naar eigen zeggen 1 van de eerste mensen die een Breitling for Bentley chronograaf kocht. A match made in heaven!

Foto's © Breitling for Bentley.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded