Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionable de regen in!

Door Lien op 20.10.2013

Er zijn zo van die rainy days waarop je stiekem eigenlijk niets liever wilt doen dan in gezelschap van je donsdeken en een grote kom soep (en oké, heel misschien mag je lover er ook nog bij) een hele dag in bed naar het nieuwe seizoen van New Girl te kijken. Maar no way José dat jij je laat kelderen door wat nattigheid, toch?

Dus stel je winterslaap nog maar even uit en hup hup hup met die beentjes, want wij leggen je uit hoe jij de regen zonder probleem én fashionable door komt! Activiteit activiteit, yeaaaah!


Pictures © wendyslookbook

Under my umbrella (ella, ella!)

Investering nummer 1 voor deze herfst? Een goede paraplu, obvi! En omdat je je nieuwe accessoire vast meermaals per dag zal moeten bovenhalen, kan je maar best meteen gaan voor een kwaliteitsvol exemplaar.

Je kan bijvoorbeeld niet missen met een schattige en bolle see through-paraplu. Zoek je het zo mogelijk nog schattiger, dan zijn de oldschool paraplu’s met opstaande dierenoortjes vast iets voor jou. En nee hoor, kinderachtig hoeft dat echt niet te zijn, want wedden dat fashion icon Cara ook fan is? De katjesparaplu (hieronder rechts) shop je hier. Bestel je er gelijk ook eentje voor mij mee dan? Thanksss!© Brandie Raasch & Apollinas

Ook heel hoog bovenaan mijn verlanglijstje wegens megafab? De paraplu’s van De Novo met versierd handvat! The Man Repeller heeft ze al lang, maar spijtig genoeg laat het prijskaartje mij voorlopig niet toe om er eentje aan mijn garderobe toe te voegen…

Heb jij meer geluk? Lucky you, want dan kan je deze beauties hier shoppen. En er een heel leven lang mee pronken. Grr. Hmm, dan toch een mini-winterdip?


© Man Repeller

What to wear?

Beslissen welke outfit je uitkiest, is nooit een gemakkelijke taak. Gelukkig hoeft het in de regen allemaal niet te ingewikkeld. Een strakke skinny jeans, een paar stoere, rain-proof schoenen en een klassieke trench, et voilà, prêt-à-partaayy!
© Man Repeller, Pinterest, Elle Tumblr

Als een trenchcoat toch wat te klassiek is voor jouw smaak, dan kan het ook geen kwaad om volop aan layering te doen. Laagjes op laagjes meets nog meer laagjes, jij blijft de komende weken tenminste lekker warm.

De “model off duty"-look (want zo heet –ie) werk je af met een paar nonchalante korte laarzen, een gezellige parka en een warme sjaal: stiekem mijn uniform! Of je kan natuurlijk ook de Cara-tour op: 5 opvallende truien over mekaar, check! Of zo'n ouderwetse Barbour-jas à la Alexa? Graahaag!
Pictures via Tumblr, Sartorialist & AfterDRK

Mijn persoonlijke must-haves

1. De pareltjes onder de regenlaarzen shop je online bij Hunter. Of ze nu echt mooi zijn, daar zijn de meningen over verdeeld. Maar comfortabel zijn ze zeker, yes!

2. Elke geslaagde outfit begint met een stijlvolle skinny jeans. Mijn absolute favoriet? De high waisted Needle jeans van Acne, for sure!

3. Je beste vriendje deze winter? Een zachte, oversized sjaal! Deze dubbelzijdige is zo groot dat je ‘m zelfs als dekentje kan gebruiken. How do I know? Ik heb 'm al gescoord! Bij Zara kan je hem online kopen.

4. Tijdens koude herfstdagen is een warme trui een absolute must. Loooove deze met antieke print! Je koopt hem bij Sugarpills.

5. Is hij nu hip of niet, who knows ... Maar in de regen is zo’n fedora toch verdomd handig. Je shopt dit exemplaar hier.

6. Dat het regent, betekent nog niet dat je je make-up moet verwaarlozen. Een beetje blush, felle lippenstift en de Diorshow waterproof mascara. Luxeee!

7. Woehoeeeew, grote fan van alles wat out there is. Deze paraplu is dus straight up my alley… Ook up de jouwe? Koop hem hier, snel!

Ligt dat nu aan mij of ziet deze regenachtige dag er ineens een pakje zonniger uit?...

page loaded