Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The return of P’trique

Door Kim op 18.10.2013

P'trique, c'est chic! Als je al vergeten bent wie deze blonde behaarde fashionista is, zegt het populaire Sh*t fashion girls say filmpje je vast nog iets. Ongeveer een jaar geleden werd P'trique op de modewereld losgelaten om voornamelijk de draak te steken met modemeisjes die zichzelf misschien net iets te serieus nemen. Het concept sloeg zo hard aan dat P'trique prompt een beroemdere fashionista dan - let's say - Miroslava Duma werd.

Het bleef natuurlijk niet bij die ene video, zo kwam er o.a. nog een Sh*t Fashion Girls say... to their moms en 1 jaar later zien we P'trique terug in samenwerking met The Outnet. Ook Leandra Medine, oftwel The Man Repeller, is te zien in het filmpje als fellow shopping addict. Bedoeling van de video is om The Outnet in de kijker te zetten én P'trique aan die gewilde promotie te helpen. Hashtag totes amaze!

page loaded