Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sportmax x Cutler & Gross

Door Angelique op 17.10.2013

2 van onze top favourite brands die besluiten om de handen in elkaar te slaan? Daar worden wij instant blij van. Imagine dus, our excitement wanneer we hoorden over de collab tussen Italiaans modemerk Sportmax en London based brillenlabel Cutler & Gross.

De 2 brengen samen 6 verschillende cool en classy zonnebrillen op de markt. Van vierkante glazen over round-shaped sunnies tot cat-eyes, je vindt het allemaal in deze collectie. Top vinden wij de extra diepte die - door de vorm van het montuur - werd gecreëerd rondom de glazen.

Fijn om te weten is dat deze brillen, zoals altijd bij Cutler & Gross, met de hand werden gemaakt - een proces dat 4 weken en 37 verschillende productiestappen vergt. Traditionele technieken en kwaliteitsvolle materialen zijn hier key.

En dat zie je, want de afwerking van deze brilletjes gebeurde tot in de puntjes. Zo is elk model aan de slapen versierd met 2 ruitvormige stukjes metaal, en staat het logo van Cutler & Gross binnenin het montuur met gouden letters. De glazen zijn van topkwaliteit en kregen een anti-reflectieve coating. You heard it ladies, dit is echte luxe voor je ogen.

Deze limited edition collectie is vanaf november verkrijgbaar in alle Sportmax flagship stores en Cutler & Gross-boetieks. Vanaf februari 2014 ligt-ie ook bij een select aantal luxe-opticiens.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen

page loaded