Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Herfst volgens la Fille d’O

Door Tiany op 16.10.2013

Lingeriemerk La Fille d'O - dat overigens 10 kaarsjes mag uitblazen dit jaar, meer daarover in de Belmodo artikels Timberland x La Fille d'O en 10 jaar La Fille d'O! - lanceert this fall haar allereerste Color Crush collectie, een lijn die met zachte munttinten en fel paprika een aanvulling geeft op de basic needs die je al kon vinden bij het label.

30BPM is de naam van de collectie, en ook een extreem lage hartslag. Ontwerpster en Belmodo guest editor Murielle Scherre wil hiermee verwijzen naar een bijna-doodervaring, maar ook een gevoel van gewichtloosheid en het orgasme.

De typische Fille d'O-vormen en de combinatie van glanzend tulle en mat katoen geven alweer een erg prikkelend effect. Ook tantalising? De blonde vrouw in de campagne is niemand minder dan Vive-la-fête zangeres Els Pyno, voor wie Scherre eerder al een podiumoutfit ontwierp.

Wij zijn helemaal dol op de campagnebeelden waarin Pyno en de andere modellen zich als echte prinsessen op de erwt neervleien op een grote stapel matrassen. Net als de prinses in het sprookje zien ze er ongelofelijk frêle en kwetsbaar uit in die prachtig delicate lingerie.

De collectie is verkrijgbaar in de La Fille d’O boutique in Gent en ondermeer ook bij Underwear (Brussel), Closing Date (Antwerpen) en via de webshop.

Foto's © Nathalie Samain.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded