Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tim Van Steenbergen SS2014 preview

Door Koen op 14.10.2013

Na al het moois dat je al van de catwalks hebt zien rollen de afgelopen weken, mag je nu ook een eerste blik werpen op de SS2014 collectie van Tim Van Steenbergen. Volgens de ontwerper was de inspiratie een moderne, dynamische vrouw, met een vleugje van de very stylish 50's. De grafische prints zijn dan weer gebaseerd op het werk van de abstracte kunstenaar Kasimir Malevich.

In andere woorden: moderne silhouettten en prints, maar ook kokerrokken en modellen tot over de knie, getailleerde jasjes en jurken, allemaal in sobere tinten als zwart, wit en mosterdgeel, met gouden en zilveren accenten. Understated, draagbaar, en heel erg classy. Just as we like it.

Ook de 2 collabs van Tim van Steenbergen - zijn schoenenlijn bij Ambiorix en zijn zonnebrillen bij Theo - krijgen nieuwe modellen in de lijn van de collectie. We can't wait...

Foto's © Tim Van Steenbergen.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded