Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liu Jo x Kate Moss meet again!

Door Tiany op 14.10.2013

Va-va-voom! Style icon Kate Moss is voor het 3de jaar op rij het gezicht van het Italiaanse fashion brand Liu Jo. Voor de FW2013 collectie kroop het topmodel voor de lens van de befaamde Sølve Sundsbø, die al eerder campagnes schoot voor grote namen als Chanel, Gucci en Yves Saint Laurent. Ook deze keer resulteert deze samenwerking in een prachtige reeks campagnefoto’s. See for yourself.

De shoots voor de najaarscampagne zijn gemaakt in een luxueuze loft in Londen. Een loft? In Londen? Jaloers, wij? Maar neeen (ahum). Leuk detail: op sommige foto’s kan je de Big Ben spotten! Miss Moss is jaloersmakend mooi en straalt sans problème een effortles coolness uit.

In de collectie zien we opvallende details als sequins, barok prints en embellishments. De mooie jassen, cardigans & knitwear kan je naar hartenlust combineren. Alle stuks zijn vrouwelijk, elegant & casual en kunnen van day to night gedragen worden. Een draagbare collectie die past binnen een busy lifestyle dus.
Je kan je uitleven in alle Liu Jo winkels en in hun online shop. Go go go

page loaded