Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jack & Jones ft. Christopher Walken

Door Michael op 13.10.2013

Jack & Jones, 1 van onze favo mannenmerken is erin geslaagd een wel heel apart gezicht te strikken voor hun lijn Premium by Jack & Jones. Steracteur Christopher Walken is nu niet meteen het schoolvoorbeeld van een klassieke schoonheid, maar geef toe: een karakterkop heeft-ie wel.

Voor Jack & Jones kruipt hij in de huid van een spitsvondige kleermaker, die tijdens het werken gebruik maakt van superkrachten. Op de coolst mogelijke manier naait hij hemden, breit hij truien en knipt hij stoffen. Premium by Jack & Jones is dan ook - als we de slogan mogen geloven - ‘Made from cool’.

De campagne voor deze lijn werd ontwikkeld in samenwerking met Deens reclamebureau &CO. De regie was voor rekening van Scandinavische regisseur Martin Werner en Søren Solkær Starbird maakte de foto’s.

Op de spotjes is het nog even wachten, maar wij houden alvast van de magische, donkere sfeer die rond de campagne hangt - Walkens atelier lijkt verdacht veel op Olivanders toverstafwinkel uit Harry Potter, nietwaar? - én van de kledij: iconische stukken met verrassende details.

1. Hemd in bleke chambray, € 49,95
2. Marineblauwe blazer, € 119,95
3. Trui met Scandinavisch motief, € 69,95

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded