Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss ontwerpt opnieuw voor Topshop

Door Kim op 11.10.2013

Driewerf hoera, Kate Moss gaat opnieuw ontwerpen voor Topshop! De 1ste collectie dateert al van 2007, waarna Moss tot 2010 aan de slag bleef bij de Britse high-street keten als guest designer (lees er meer over in het Belmodo artikel Kate Moss Topshopt lekker verder... en Topshop & Kate: de campagnebeelden). Kate drukte steeds haar boho/rock-stempel op de kledij, zoals je kan zien op de foto's.

Als Topshop-fans van het 1ste uur - stiekem hangen er enkele stuks van de voorgaande Moss-collecties in de kast - maken wij ons alvast virtueel klaar om enkele stuks uit de nieuwe collectie naar huis te klikken. Het is nog wachten tot april 2014, but 1 can never be prepared enough!


De collectie zal bestaan uit 40 stuks, waaronder ready-to-wear, accessoires en schoenen. Kate kijkt alvast uit naar de samenwerking, na 14 voorgaande collecties te ontwerpen voelt deze samenwerking een beetje als thuiskomen. Zo zegt ze zelf:

"I have really missed being involved in the design process, and working with the team at Topshop. I am very excited to create a new collection that bears my name. Now more than ever with London being at the forefront of fashion as it feels like I’m back home working with Topshop."

Alle foto's © Topshop.

page loaded