Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar La Fille d’O!

Door Michael op 09.10.2013

La Fille d'O, het bekende Belgische lingeriemerk, mag 10 kaarsjes uitblazen. Dat vraagt natuurlijk om een stevig feestje! Op zaterdag 19 oktober, op de slotavond van het Film Fest Gent, zal je de filles d'O kunnen bewonderen op de rode loper van Kinepolis Gent. Oh la la...

Na de vertoning van de slotfilm van het filmfestival gaat het feestje gewoon door: in de Poplife Party in de Vooruit kan je hier en daar een glimp opvangen van de 2 nieuwe wintercollecties van La Fille d'O: 30BPM en Not Suitable for Work.

En er is meer! In de Not Suitable for Work-lijn lanceert Murielle Scherre ook een samenwerking met Timberland. Daar lees je hier alles over. Murielle is ook een grote music lover, en dus is er ook een Fille d'O musicBOX in de maak, vol vinyl, covers, en muzikale lekkernijen. Onder het motto: verjaardagen vieren we in stijl.

Het merk zet ook graag zijn vele fans in de verf. Daarom zal een #regramarama album, vol selfies van vrouwen in hun favoriete Fille d'O-stuk, tijdens de show geprojecteerd worden! Als je er graag in levende lijve bij wil zijn, rep je dan naar de site van het filmfestival voor tickets.

Wil je op de hoogte blijven van alle speciale verjaardagsacties en -items? Hou dan de eventpagina op Facebook goed in de gaten!

Foto's © La Fille d'O.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded