Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 ways to style your scarf met Terre Bleue

Door Tiany op 07.10.2013


De herfst staat weer voor de deur, en weet je wat? I don’t mind at all. Binnen zitten voor de kachel met een jogging en een tas thee, een frisse blos op je wangen, laagjes combineren met nóg meer laagjes and last but definitely not least … je helemaal kunnen inwikkelen met een sjaal! Jep, without a doubt vind ik de herfst de meest gezellige periode van het jaar.

En net voor deze herfst komt Terre Bleue met een supertoffe actie! Hiervoor grijpt het Belgische kledingmerk terug naar zijn roots, waaaay back naar 1938, toen het nog een groothandel was in accessoires. Voor dit najaar ontwerpt het fashion label namelijk een sjaal die je maar liefst op 10 mogelijke manieren kunt dragen! Totally bonkers voor ons Belgjes.

Benieuwd? Bekijk het Terre Bleue filmpje ‘1 sjaal, 10 looks’ met onze eigenste BelmodoBie als star player, & get inspired!

Klaar voor een overdosis cosiness? De sjaal kan je kopen in de e-shop of in een store in de buurt. Je kan kiezen uit 4 kleuren: blauw, olijf, taupe & bordeaux. Rep je naar de winkel, want tussen maandag 7 oktober en zondag 20 oktober 2013 krijg je gratis een sjaal bij een aankoop van € 250,- uit de damescollectie!


Kies jouw favoriete style, en je bent ready to go!

page loaded