Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Naf Naf x Leighton Meester

Door Angelique op 06.10.2013

Leighton Meester, ons allen bekend als Blair Waldorf uit televisieserie Gossip Girl is het nieuwe gezicht van Naf Naf. Superbe vinden wij, want de New Yorkse beauty is geknipt voor het Franse modemerk.

Met haar nieuwe campagne wil Naf Naf het ietsje stouter, creatiever en gekker aanpakken. ‘Le grand méchant look’ is de tagline van hun herfstcollectie. En wie ooit naar GG keek, weet dat Leighton - ondanks haar brave imago - maar al te goed weet hoe ze wat naughtyness in de brouwerij moet brengen. Balanceren tussen prinsesje en femme fatale is haar specialiteit, quoi.

Op de campagne die gelanceerd werd begin oktober schittert Meester samen met een loup méchant, het werk van illustrator Rémi Saillard. Fotograaf van dienst was Steve Hiett.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded