Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vandaag: Timberland x La Fille d’O!

Door Tiany op 05.10.2013

Timberland - bekend om zijn lederen werkmanslaarzen die uitgroeiden tot fashion icons - mag dit jaar maar liefst 40 kaarsjes uitblazen. Belgisch lingerielabel La Fille d’O is dan weer toe aan haar 10de verjaardag. 2 ronde cijfers die best gevierd mogen worden, zo dachten beide labels ook, en ze besloten de handen in elkaar te slaan voor een collab extraordinaire.

What’s the deal? Murielle Scherre, ontwerpster van La Fille d'O, kreeg vrijspel met een paar 6” Premium Boots en koos ervoor ze te decoreren met tatoeages, gelijkaardig aan degene die ze zelf op haar lijf heeft staan.

“Met onze lingerie creëren we een verrassingseffect: we verhullen en onthullen. Dat vertaalden we naar twee tatoeageduo’s die bestaan uit tegengestelde waarden: Humility (nederigheid) versus Superbia (hoogmoed) en Chastity (kuisheid) versus Luxuria (lust).  De deugd komt zichtbaar aan de buitenkant, de zonde zit verborgen aan de binnenkant. Door te stappen, geraak je in balans” – aldus Sherre.

Deze getatoeëerde boots zijn een absoluut collector’s item, want: enkel te verkrijgen op zaterdag 5 en zaterdag 12 oktober bij Marcoz, een boetiek in Korte Gasthuisstraat 4-6, Antwerpen. Het prijskaartje voor een paar gecustomizede laarzen bedraagt € 220,-.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded