Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Muziek in stijl : Momentum by Sennheiser

Door Bieke op 04.10.2013

New ear-candy in town! De Momentum headphone van Sennheiser is het nieuwe must-have accessoire. Naar de sound van je favoriete hitlist luisteren in stijl. Why not?! De headphones zijn een toevoeging aan je persoonlijke stijl en verkrijgbaar in 4 frisse pastelkleuren: blauw, groen, roze en ivoor.

But what about quality? Wij bij Belmodo hebben hem al uitgetest … and we love it! Comfortabele fit, chique materialen en zuiver geluid. Heerlijk om zo naar muziek te luisteren en om mee te brullen wink. Ook handig om aan te sluiten op je Iphone, Ipod of Ipad. Zo kan je overal en altijd genieten van mooi geluid en een fashionable accessoire. En nu de volumeknop omhoog en genieten maar!

Foto's © Sennheiser.

Met medewerking van Christelle Habimana.

page loaded