Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maandag Bosdag tourt door Vlaanderen

Door Tiany op 04.10.2013

Elles de Koe, die je wel kent van De Designers op VTM, brengt haar 3de collectie uit. De wintercollectie werd Maandag Bosdag gedoopt en is dan ook helemaal geïnspireerd op de kleuren en texturen van een bos. Knisperende blaadjes, zonlicht door de bomen en stevige schors: wij vinden het alvast heel herfstig klinken!

Hieronder zie je alvast de teaser voor de collectie.

De collectie moet volgens Elles een 'Ardennengevoel' oproepen - als zij het voor het zeggen had, zou deze collectie je moeten aanzetten om je tent te pakken en de wildernis (welja) in te trekken. Wij zijn niet helemaal zeker of we dat wel zouden doen in haar zijden bloezen en wollen broeken en jassen ...

Omdat de ontwerpster graag zelf in contact komt met haar klanten bedacht ze voor deze herfst een speciale actie: de collectie en de ontwerpster gaan touren! Elk weekend kan je Maandag Bosdag ergens in Vlaanderen vinden in een boetiek of koffiebar die Elles uitkoos. Waar je ook bent, Elles komt naar je toe!


Trui Betula en blouse Tilia.

Elles haalde haar inspiratie uit bomen, die voor haar levende stukjes geschiedenis zijn. Alle stuks uit de collectie zijn dan ook vernoemd naar de Latijnse namen van bomen. De zachte, comfortabele pulls en losse zijden bloezen zijn perfecte herfstbasics - of je ze nu mee het bos in neemt of niet.


Maar onze topfavoriet uit deze collectie is toch wel Pinus, deze donker-oudroze jurk met glitterinzetten. Stijlvol, een beetje feestelijk door de sparkles maar subtiel genoeg voor op kantoor, perfect gesneden en met coole cape-achtige schouderstukken... We love this 1! Volgens Elles combineer je deze beauty met zware boots en een neon-pink panty, maar stiekem droomden wij al van enkellaarsjes en combinaties met al die andere heerlijke herfstkleuren ...

Maandag Bosdag tourt nog tot eind november rond. Voor de data en locaties kan je terecht op Elles' website

Foto's © Elles de Koe.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded