Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dress up that attitude: Object 10th Anniversary Collection

Door Koen op 04.10.2013

Object blaast dit jaar 10 kaarsjes uit, en hoe kan dat beter gevierd worden dan met een kickass verjaardagscollectie? De Object 10th Anniversary Collection is onderweg naar de winkels as we speak, en het is een perfecte samenvatting van het DNA van het merk. Dark, raw & edgy zijn de woorden die ze zelf gebruiken en wij zouden daar very fashionable aan durven toevoegen.

Lederen jasjes, grafische prints, T-shirts en sweaters met letters en lekker veel beadings en bling: dit is geen collectie voor lieve prinsesjes of grijze muizen. Dat gezegd zijnde: iedereen heeft wel een licht anarchistisch kantje als het op stijl aankomt ... Channel your inner rock chick!


Heb je al zin om naar de winkel te rennen? Hier is Belmodo's wishlist voor deze rock chick fancy collectie!


1. Jumpsuit Osana, 2. Jurk Apa, 3. Leren jasje Ofia, 4. T-shirt Alice, 5. Tuniek Abby.

De 10th Anniversary Collection kan je vanaf deze maand in de winkels vinden, dus keep an eye out for these beauties!

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded