Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Streetstyle: accessoires op PFW

Door Lien op 03.10.2013

I'm so very sorry Suzy Menkes, maar tijdens de voorbije modeweek in lovely Paris ben ik streetstyle gaan shooten. Yep, I was part of the fashion circus ... En toen ik daar zo onopvallend aan de zijlijn stond te kijken, viel het mij op wat voor ronduit prachtige accessoires er de revue passeerden. Dream away Belmodo lovers, want dit is wat ik spotte ...

Gold diggers


All that glitters, ain't gold. Behalve op de modeweken dan ...

Iedereen aan zwart-witMonochrome met een touch of colour scoort altijd goed. Ook de Belgische Sophie (3de foto rechts) heeft de kunst van het zwart-wit goed onder de knie. You go girl!


Nog zo'n fan van straffe kleuren en strakke accessoires: Bryan Boy. Wij benoemen hem terecht tot Queen of the Accessories. Gigafan!

Clutch maniaEen absolute must-have voor elke getrainde modeweekbezoeker: een statement clutch. Hoe opvallender en duurder, hoe beter. En die draag je dan nog het liefst van al nonchalant onder je oksel.

Shoes to die forChloé loafers, Chanel espadrilles, Fendi speelgoed hakken, Marni sandalen, Louboutin boots, je kan het zo gek niet bedenken of ze waren vertegenwoordigd! En ook onze eigen Miss Tiany sure knows how it's done. Haar studded heels stalen de show en rockten mijn wereld for sure!

En tot slot, een plaatsje in de absoluut terechte spotlight (althans, naar mijn mening): de Balenciaga Buckle Boots. Sinds hun lancering ben ik echt ob-sessed, dus toen ik ze meermaals zag passeren aan de voeten van o.a. Chiara & Sabrina van AfterDRK, moest ik ze gewoon snappen.

En oké, een live view en een foto zijn best leuk, maar het zou toch nog veel cooler zijn om ze gewoon in mijn kast te hebben staan (*kleine hartaanval bij de gedachte alleen al*). Dus moest je toevallig nog op zoek zijn naar een goed doel om te sponsoren ...

page loaded