Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo x Alice Temperley for JBC shopping night

Door Tiany op 03.10.2013

Woop woop! Gisteren konden we afzakken naar ’t stad voor alweer een night to remember. Alle fashionable lovers die een plaatsje hadden bemachtigd op de Belmodo x Alice Temperley for JBC VIP lijst hadden chance, want speciaal voor hen hield JBC de deuren wat langer open. En of het goed was!


Meir 14 in Antwerpen was de place to be. Yummie fingerfood, lekkere bubbels en de funky beats van Hits & Tits maakten van de avond een event waar nog lang over nagepraat zal worden, fo' sure.


DJ duo Hits & Tits zorgde voor sfeer.

Onder het goedkeurend oog van Tiany konden de Belmodo lovers in preview de nieuwe Alice Temperley collectie for JBC ontdekken. De kanten jurkjes, de astonishing bloemenprints en blazers … Het waren stuk voor stuk pareltjes die we mee naar huis wilden nemen. En voor 1 lucky lady kwam deze droom uit!


Wat moest je doen om kans te maken op de volledige Alice Temperley collectie? Een outfitje samenstellen en je laten fotograferen, that’s it. Exact 50 meisjes namen deel aan de style battle. Without a doubt stond de jury voor een moeilijke keuze, maar uiteindelijk werd Siel Meulendijks verkozen als verdiende winnares. Deze 20-jarige schone uit Zoersel kan je ook bewonderen op haar blog Two Wonder GirlsCongrats Siel!

Alle lovely gasten konden naar hartenlust de Alice Temperley collectie shoppen en hun favoriete stuk mee naar huis nemen met een korting van 20%! Voor wie er maar niet genoeg van kan krijgen, je kan de Alice Temperley for JBC collectie ook online shoppen!

Benieuwd naar alle foto’s van deze spetterende shopping night? Hou dan zeker de Facebookpagina van Belmodo en JBC in het oog! En vergeet zeker niet de video te bekijken.

 

 

Tot het volgende event Belmodo sweetiepies!


Thanks to Make Up Designory was iedereen de hele avond volledig beauty proof.


Niemand ging met lege handen naar huis, want voor elke VIP was er een mooie goodie bag voorzien!

page loaded