Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Manga fun met Minju Kim en H&M!

Door Michael op 02.10.2013

Over de H&M Design Award en de winnares van dit jaar, Minju Kim, kon je bij ons al eerder lezen. Jullie weten dus vast al dat Minju naast een geldprijs ook een eigen mini-collectie won bij H&M. En je raadt het al: het is bijna zover! Belmodo mocht al eens een kijkje nemen in het lookbook van de Minju Kim for H&M-collectie, en wij zijn fan. See for yourself!

"I feel so nice and nervous when I think about my collection in the store and seeing people who want to buy it. It is a totally new experience for me. I might run and say hi to people wearing my pieces on the street. I am just so excited." - dixit Minju Kim -

De snoepjeskleuren, Minju's - letterlijk en figuurlijk - fantastische illustraties en de eigenzinnige vormen ... Belmodo loves it all. De hele collectie ademt humor, kawaii en stijl. Onze favoriete items? Het turquoise kraagje, zeker in combinatie met het jurkje in A-lijn, de chunky knit en de zwart-witte sleehakken.

Minju's persoonlijke favoriet is de gele kraagloze jas, die ze zelf de Yellow Monster Coat noemt, en de trui en het T-shirt met haar eigen illustraties op.

In volgend filmpje kan je een kijkje nemen achter de schermen van de lookbook-fotoshoot. Ow yeah! Wij houden van behind the scenes snooping ...

Als jij ook zin hebt om wat humor en kleur toe te voegen aan je wintergarderobe, kan je vanaf donderdag 17 oktober terecht bij de geselecteerde H&M winkels. We can't wait!

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded