Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Petit Bateau popt-up in Parijs

Door Angelique op 29.09.2013

Petit Bateau, een merk dat - al sinds 1920 - bekend staat om zijn ouwe getrouwe katoentjes voor kinderen en volwassen, heeft nog tot dinsdag 22 oktober een pop-upstore in de Marais-wijk in Parijs.

En pop-uppen in Parijs? Dat doet Petit Bateau - hoe kan het ook anders - geheel in maritieme stijl. Daarmee bedoelen we niet alleen dat de bretonse streep er in overvloed te zien zal zijn, maar ook dat je tijdens het shoppen begeleid zal worden door het geluid van brekende golven.

De volwassenencollectie zal tussen haakjes zeker de moeite waard zijn, want: ontworpen door kersvers artistiek directeursduo Masaya Kuroki en Gildas Loaec, je ook bekend van Maison Kitsuné.

Niet alleen de collectie van Petit Bateau, maar ook de klassieke trainers van Frans sneakemerk Spring Court zullen verkrijgbaar zijn in wit, blauw en rood.

Maar er is meer, veel meer. Zo is de winkel helemaal aangekleed in thema: Van reisboeken- en films tot vintage zeilen, masten, gaffels en gieken. Wie zich geïnspireed voelt door de omgeving, kan zich zelfs een tijdelijke zeebonktatoeage laten aanmeten, van het alombekende anker tot een windhoos of zwaluw.

Honger gekregen van de zeelucht en al dat shoppen? Schuif dan op zaterdag aan voor een yummy-nom-nom pannenkoek.

Foto's © Petit Bateau

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded