Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Move your Lee

Door Michael op 29.09.2013

De nieuwe herfst- en wintercampagne van Lee bevat ook dit jaar weer een Move your Lee-filmpje. Have you ever been hypnotized?

Zoals je al kan zien, staat dans opnieuw centraal in de film. De makers lieten zich inspireren door arthouse cinematografie en musical-choreografie. Het resultaat? Een opzwepend, gonzend filmpje dat perfect uitdrukt wat je het allerliefst zal wilen doen in je nieuwe Lee jeans: bewegen!

Interessant weetje: er stond een Belg aan het roer van de nieuwe campagne. Brusselaar Arnaud van Uyttenhove regisseerde de kortfilm, met als doel een hypnotiserend effect op te roepen. Of hij daarin geslaagd is: see for yourself. Ons deed het in elk geval zin krijgen om de nieuwe collectie eens te gaan bekijken...


Foto's © Lee. 

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded