Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Björn Borg & MTV Get it On!

Door Michael op 28.09.2013

De MTV Staying Alive Foundation en het sportswear brand Björn Borg slaan de handen in elkaar in de strijd tegen hiv. Bij het begin van London Fashion Week werd in de hipsterwijk Shoreditch een knaller van een Björn Borg feest georganiseerd. Daar werd de 'Get it On'-collectie voorgesteld en Belmodo was uiteraard van de partij! 

De 'Get it On'-collectie is ontwikkeld om hiv wat meer in de aandacht te brengen. Per verkochte onderbroek van de collectie, wordt 1,-  geschonken aan het Staying Alive Fonds van MTV. Fancy something else? Scoor dan 1 van de limited edition uitgaves van de tandemonderbroek. Ondergoed met plaats voor jou én je boyfriend, ideaal voor koude winteravonden én het volledige bedrag gaat naar het Fonds. Let's get it on, guys!

De Get it On-collectie is nu verkrijgbaar en bestaat uit 2 boxershorts met kamasutraprint. Check de Björn Borg website voor meer informatie én alle verkooppunten, of gewoon om wat online te shoppen!


Naast de 'Get it On'-campagne, trakteerde het sportswear merk ons ook op de SS2014 collectie. Als er in je outfit al eens een speels en humoristisch kantje mag zitten, zo ook in je ondergoed. Dat is net 1 van de ongelooflijke sterktes waar Björn Borg met verve op inspeelt. Maar het bedrijf is meer dan enkel wat underwear, je kiest er namelijk ook de coolste outfits om je work out mee uit te voeren. Wedden dat je nog sneller gaat met sporten?


Net na de show sprak ik met de zéér sympathieke Design Director bij Björn Borg, James Lee. "Ik ben bijzonder fier om met de SS2014 collectie weer een stap verder te gaan en een nog belangrijkere positie in te nemen op internationaal niveau. Met Björn Borg willen we écht groot worden binnen de sportswear branche. Met deze collectie zijn we zeker goed op weg."

"Voor volgende zomer draait de collectie rond het thema Supernature. Ik ben gaan kijken naar het extreme karakter dat de natuur kan aannemen. Het resultaat zijn dierlijke invloeden, neonkleuren en een soort van chemisch geïnspireerde prints."

"De collectie is écht bedoelt om te mixen & matchen. Want sportswear wordt als maar belangrijker."

Een even grote verrassing als de tandemonderbroek, was het optreden van de Sugababes! De originele babes Mutya, Keisha en Siobhan zijn steeds vaker samen on stage te vinden.

Yiehaaaa dus want Round, Round baby Round Round en Freak Like Me blijven toch steevast aanwezig sur notre I-pod. Gigantisch blij dus dat ook deze ladies al hun issues opzij kunnen zetten in de strijd tegen hiv. We like!


Een boxershort van deze unieke samenwerking heb je al vanaf € 21,95. Toch meer zin om eens met 2 in een onderbroek te kruipen? Schaf je dan via de webshop de tandemonderbroek aan! Plezier gegarandeerd én je steunt nog eens het goede doel. Double score!

page loaded