Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lookbook beauties: Lacoste L!VE

Door Michael op 26.09.2013

Lacoste L!VE, de jongere en meer streetwise lijn van het Huis van de Krokodil, heeft zijn nieuwe collectie ready to roll. De nieuwe collectie is funky, preppy en een beetje dwars. Zoals ze het zelf omschrijven: traditional with an irreverent twist. De Lacoste L!VE ladies and gents zijn creatief, kleden zich graag preppy maar nooit braaf en lijken soms vergroeid te zijn met hun matching headphones. Hun motto is niet voor niets unconventional chic.

De inspiratie voor deze collectie haalden ze in Ijsland, meer bepaald in unconventional city Reykjavik. Daar draaiden ze ook het campagnefilmpje. De hoofdrollen daarin zijn voor Hulda Vigdisardottir, aanstormend model en fotograaf, en Gudmundur Ingi Ulfarsson, graphic designer en muzikant.

For her

Alle liefhebbers van de Ivy League-prep stijl zitten goed bij L!VE. Beanies en petjes, sokken met argyle-motief, typische American football-jasjes en truien: het is er allemaal. Maar dan wel gecombineerd met korte rokjes of een kleedje met slangenprint. Het kleurenpalet is ook op en top herfstig, met veel bordeaux, donkerblauw en grijs, gecombineerd met een paar vrolijke prints.

Er zijn ook 2 nieuwe modellen handtassen, allebei in suède in een hevig rood en groenachtig blauw. Met een handvat én een lange draagriem, want L!VE draagt gebruiksgemak hoog in het vaandel. Waarvoor dank!

For him


Voor de mannencollectie geldt grotendeels hetzelfde. Sneakers, jeanshemden, chino's, moderne updates van de iconische polo, bomberjacks en football-jasjes geven de collectie een hoge coolfactor.

The devil's in the details...

De leukste minitrends voor mannen en vrouwen in deze collectie? Om te beginnen, de kraagjes. Lacoste's oerklassieker, de polo, kreeg niet alleen een aantal nieuwe kleurtjes. Ook de kraagjes werden extra in de verf gezet, met kant of een funky print. Subtiel, maar stylish.

Ook de truien staan hoog op ons verlanglijstje. Waar sweaters of T-shirts met grote opschriften vaak wel grappig maar niet erg fashionable zijn, laten deze beauties zien hoe het wel moet. Ze zien er elegant, jong én comfi uit, en combineren perfect met de polo's.

De Lacoste L!VE collectie kan je in België onder andere vinden in de Lacoste stores in Knokke, Brussel en Luik.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded