Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style Bubble x Clarks

Door Tiany op 25.09.2013

Voor je te hard van stapel gaat lopen, blogster extraordinaire Susie Lau ontwierp geen capsulecollectie voor het oerdegelijke schoenenmerk Clarks. Wel stylede ze het lookbook voor hun gloednieuwe lijn ‘Clarks Sportswear for women’. And she did it good allright!

 “Someone probably took one look at the neon pink soles and thought that I'd somehow find synergy with them, and so it is that I ended up styling this lookbook.” - zegt Susie Lau -

We love: de felle kleuren - Susie’s handelsmerk voor mocht je het nog niet doorhebben -, de neoprene stoffen én de schoenen zelf natuurlijk. De suede shoes met fluo sportschoenzool bestaan in high-top en low-top uitvoering en heten respectievelijk Juno Hi en Juno Lo

Wij gokken dat ze eerder bedoeld zijn voor mensen met een actief day-to-day life dan voor een trip naar de sportschool, maar dat deert niet. Wij draaien er immers al lang onze hand niet meer voor om, sneakers te dragen onder onze favo pencil skirt.

De schoenen zijn enkel online te verkrijgen bij Office Shoes. Het lookbook kan je in z’n geheel bekijken op Style Bubble.

Foto's © Clarks.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded