Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jessie J x Nike: Just do it

Door Kim op 25.09.2013

Als er 1 merk is dat je dagelijks wil motiveren om dingen gedaan te krijgen, dan is het wel Nike. Geen genade, geen uitstelgedrag, "just do it" is een bekende slogan die het merk al jaren gebruikt. Voor hun laatste campagne schakelden ze popster Jessie J in, die volgens hen perfect past in het krachtige "just do it"-motto.

Jessie J kan zichzelf ook helemaal terugvinden in de slogan. Zo zegt de popster tegen Grazia:

"It is exactly what you need to hear when you’re in a moment of doubt. When you’re struggling, especially with sport … just do it. Stop talking about it, stop complaining about the cellulite, or that you’re not able to run fast enough for the bus … just do it. I still need to hear that. Sport has always been the thing that I wasn’t great at. Just because I’m an artist and a singer and I’m confident doesn’t mean I don’t still need to be told: Just do it." Jessie J is te zien in de nieuwe tv-reclame naast FC Barcelona's Gerard Pique, ook gekend als de man van Shakira.

Alle foto's © Nike

page loaded