Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Selected popt up in Brussel!

Door Tiany op 24.09.2013

Afgelopen donderdag was het feest in Brussels modeparadijs Smets. Selected opende namelijk een pop-up store in de high-end boetiek. Reden genoeg voor België's modeminnend schoon volk om af te zakken naar de hoofdstad.


All the pretty people: Belmodo was aanwezig!

De pop-up store zag er geweldig uit, met een gigantische gele honingraat als pronktstuk. Maar de echte show stoppers waren natuurlijk de geweldige stuks van Selected zelf. Hommes et femmes, accessoires en schoenen, het is er allemaal.


Moeilijke keuzes en de jongste aanwezige fashionista. Jong geleerd...

Onze favoriete looks van de Selected wintercollectie willen we je ook niet onthouden. Blake Lively zou wel eens een inspiratiebron geweest kunnen zijn voor de vrouwencollectie: veel scherp gesneden hemden en jurken met een zeer hoge coolfactor. Onze topfavoriet was toch wel het prachtige donkergroene leren jasje.

Wat ook duidelijk is, is dat de mannen van Selected aan het pak moeten. Klassiek en stijlvol donkergrijs of wat meer gedurfde juweelkleuren: het kan allemaal en het ziet er allemaal even goed uit. 

De Selected Pop-upstore is nog tot en met zaterdag 12 oktober 2013 te vinden bij Smets. Zeker in te plannen bij je volgende shoppingtrip dus.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded