Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwtjes van Regent Street

Door Aline op 24.09.2013

Regent Street in Londen is hoogstwaarschijnlijk 1 van de mooiste shopping streets ter wereld. Ik moet het toegeven, I'm biased since I lived in London and lost my heart to the city, maar toch the street has it all

Vorige week had ik weer het geluk om 2 nachtjes in Londen te verblijven vlakbij Picadilly circus in het prachtige Cavendish Hotel en ik geef maar al te graag een kleine Regent Street update sinds ik de city verlaten heb.

M.U.S.T.-.V.I.S.I.T hotspots at Regent Street area:

Perfume at Penhaligon's

Dit authentieke Engelse parfummerk is een absolute must-visit voor alle beauty lovers. Sinds 1870 worden er bij Penhaligon's al parfums ontworpen en verkocht, de laatste creatie is Iris Prima, een parfum dat geïnspireerd werd door & op het English National Ballet

Het parfum steunt ook 2 jonge en succesvolle balletdansers om hun dancing dream te laten uitkomen ... 

If we're talking personal taste: Ikzelf ben helemaal verknocht aan Blenheim Bouquet een mix citrus, een aantal kruiden en hout. Fris & eigenzinnig, just the way I like my perfume!

High street fashion at &Other Stories

We all love H&M en waren dan ook holder-de-bolder toen werd aangekondigd dat ze een nieuwe lijn winkels zouden openen: &Other Stories. Er is - helaas - nog geen shop in Belgium, maar de webshop levert wel netjes tot bij ons aan huis. Op Regent Street is er wel een &Other Stories shop en wat voor 1: prachtige inrichting, mooie kledij en super schappelijke prijzen. Life can be good!

Belgian fashion at Anthropologie

We kennen allemaal de winkel met de wall of flowers. De shop is still going strong, maar er is wel een nieuwtje: vanaf nu koop je ook het Belgische topmerk Essentiel bij Anthropologie, als dat geen goed nieuws is? 

Naast Belgian's favourite Essentiel vind je er ook merken als Maison Scotch, Day Birger & Mikkelsen, Samsoe & Samsoe and many more. Ook altijd leuk om te checken: de accessoires en deco spulletjes

Bags & accessories at Longchamp

De Longchamp shop op Regent Street bestaat al een tijdje, maar werd onlangs volledig vernieuwd en nu is het zowaar de enige Longchamp flagship store in London waar je de volledige collectie kan shoppen, inclusief de Kate Moss luggage

British fashion at Burberry & Jaeger

2 Engelse heritage brands zijn zonder twijfel Burberry & Jaeger. De Burberry store op Regent Street is de allergrootste ter wereld en daar zijn ze bij het merk terecht heel fier op! Er werd zelfs een heuse live stream georganiseerd van de SS14 show in de winkel op een gigantisch sherm. 

Jaeger, een ander Brits luxe merk, vernieuwde onlangs ook zijn winkel en daarmee ook zijn look. Het merk leek even het noorden te zijn verloren maar is nu back on track, sterker dan ooit met een fantastisch aanbod aan kledij!

Coffee at Rapha

I love coffee, I love tea ... Ik ben een echte addict als het op caffeïne aankomt en welke plek is leuker dan Rapha (op Brewer Street, vlakbij Regent street) om te genieten van een heerlijk kopje? 

De wielerfanaten onder ons kennen Rapha misschien ook als het überhippe fietsmerk dat truitjes, bikes, shoes ... all biking gear met andere woorden fabriceert. Wel, deze coffee concept store combineert fietsen en drinken onder 1 dak. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!

French food at Brasserie Zédel

Good food in the Regent Street area is vaak een opgave als je niet voor ketens wil gaan en je ook niet wil blauw betalen ... Maar de oplossing werd mij vorige week gepresenteerd op een Art Deco bordje: Zédel. Deze Franse brasserie is volledig onder de grond en ingericht in de typische Art Deco stijl. Je kan er fantastisch lekker eten en drinken voor slechts £ 9,- in an ab fab setting

Soon at Regent street ... Kiko & J.Crew

De panden zijn aangekocht en de werken zijn bezig... Wanneer deze new shops hun deuren exact zullen openen is nog niet geweten, al wordt gefluisterd dat het nog voor de kerstperiode zal zijn... 

2 extra redenen om naar Londen te gaan zijn binnenkort J.Crew, hét Amerikaanse merk zijn allereerste foreign winkel in London, en Kiko, top quality Italian make-up for fashionista's on a budget

London, see you soon!

page loaded