Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maak je urban look compleet met de Philips CitiScape Denim-hoofdtelefoon

Door Tiany op 23.09.2013

Into music & fashion? Dan is de Philips CitiScape Denim-hoofdtelefoon hét ultieme lifestyle accessoire voor jou. Ben jij al in bezit van een stylish headphone? Nee? Dan kun je beter even opletten!

Dit najaar lanceert Philips een nieuwe lijn hoofdtelefoons, ideaal om je streetstyle look compleet te maken. Authentiek en comfortabel met een übertrendy design: welkom in de sound proof wereld van Philips Citiscape Denim. De collectie is beschikbaar in de kleuren marineblauw, zwart en legergroen met oranje stiksel. Klinkt als muziek in mijn oren smile

Niet alleen het design zit goed, Philips garandeert ook de beste geluidskwaliteit. Dankzij de zachte oorkussentjes kan je altijd en overal optimaal genieten & jouw favoriete muziek beluisteren. Zo nam Tiany haar sound buddies mee naar New York. Lees er alles over in het artikel Kiriloves CitiScape Headphones

Stay tuned ladies & gents, want binnenkort verschijnt er een super leuke Philips CitiScape actie op Belmodo 

De fabulous mix tussen het onweerstaanbare design, een comfortlevel dat nog verfijnder is en de finest quality ever maakt van de Philips CitiScape koptelefoon een écht must-have fashion item. Check de Philips website waar je hem kan scoren of koop hem gewoon online in de e-shop. Pssssttttt, de koptelefoon kost maar € 69,99. Scooooore!

page loaded