Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebrate in style: 20 jaar Filippa K

Door Koen op 23.09.2013

Het Scandinavische merk Filippa K wordt dit najaar 20 jaar! Om dat te vieren brengen ze een limited edition collectie uit.

Om de verjaardag luister bij te zetten, bestaat die collectie uit een exclusieve tuxedo voor mannen en heruitgaves van 5 essential Filippa K-stukken voor vrouwen: een jas, een klassieke jeans, een blouse, een kasjmieren trui en lange jurk met open rug. Het idee was om de meest iconische stuks opnieuw uit te brengen om zo een mini-collectie te creëren die het DNA van het merk weergeeft. Tijdloos en casually elegant, dus. What's not to like?

Ook de tuxedo werd een textbook example van de minimalistische combinatie van klassiek en modern die zo typisch is voor het merk.


De stukken zullen vanaf oktober te vinden zijn in een aantal geselecteerde flagship stores. In België zal je ze alleen kunnen kopen in de Filippa K-winkel in Antwerpen. Het perfecte excuus voor een shoppingtripje?

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded