Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anna Wintour: totally busted

Door Astrid op 23.09.2013

O M G Vogue’s leading lady is betrapt op een heuse fashion crime. Volgens de Daily Mail dan toch. Zij verrichtten wat speurwerk en kwamen er achter dat Anna Wintour al sinds 1994 met hetzelfde paar schoenen rondloopt! En wij maar ons best doen om elke dag te doen alsof we een nieuwe outfit aanhebben.


Het paar in kwestie is van de hand van Manolo Blahnik en werden naar verluid speciaal voor Anna - can I say Anna? - ontworpen. Ze draagt natuurlijk niet al die tijd al dezelfde schoenen, maar dat ene paar werd voor haar wel 100 keer gemaakt. Soms net iéts anders, maar vaak ook hetzelfde. Weird, I know!


Oké, deze nude pumps passen natuurlijk onder elke outfit, maar waarom doet ze dat toch?! Het zal voor altijd een mysterie blijven waarschijnlijk …

page loaded